Hotel

Prinsheerlijk overnachten op een rustiek en romantisch 17e eeuws landgoed. Wij verwelkomen u graag op ons landgoed voor deze onvergetelijke ervaring. Onze 52 hotelkamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel en zijn omgeven door de prachtige kasteeltuinen. Na uw overnachting kunt u genieten van een smakelijk ontbijt in het kasteel zodat u fris en fruitig aan een nieuwe dag begint.

Benieuwd naar onze hotelkamers? Lees verder onder slideshow

Compact Eenpersoonskamer

Onze 16 Compact Eenpersoonskamers zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

RESERVEER

Deluxe Familiekamer

De 6 Deluxe Familiekamers meten circa 27 vierkante meters en zijn voorzien van een twin bed en een uitklapbare slaapbank op de naastgelegen kamer

Reserveer

Compact Tweepersoonskamer

Onze 12 Compact Tweepersoonskamers zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

RESERVEER

Deluxe Tweepersoonskamer

De 18 Deluxe Tweepersoonskamers meten circa 27 vierkante meters en zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau. 

RESERVEER

Executive

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van onze 4 Executive Tweepersoonskamers een aanrader. Extra voorzieningen: Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer inclusief bubbelbad.

RESERVEER

Superior Suite

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een extra grote woonkamer.

RESERVEER