Restaurant

Wees welkom in ons a la carte restaurant. Gelegen in de prachtige ruimte aan de achterzijde van ons kasteel met uitzicht over de kasteeltuinen. Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet onze keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok verrassende en smakelijke creaties op tafel.

Ontbijt

Een luxe en uitgebreid ontbijt maakt uw prinsheerlijke overnachting op ons landgoed compleet. Een garantie voor een goede start van uw dag.

Laat u omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal en ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op uw kamer? Ook dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u zonder overnachting ook van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan de start van een gezellige familiedag, reünie of aan de start van een zakelijke bijeenkomst.

Lunch

Ontdek de smakelijke lunchgerechten van Kasteel De Vanenburg. Geniet in onze Tuinzaal, de prachtige ruimte aan de achterzijde van ons kasteel, of in de zomer op onze zonnige terras van een heerlijke maaltijd.

Op onze kleine kaart vind u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2 gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk kleine kaart

Diner

Dineren in stijl, tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel.

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid, dat is hetgeen wat wij u graag bieden tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. Ons restaurant is van maandagavond tot zaterdagavond geopend voor diners.

Bekijk dinerkaart

High Tea Arrangement

Ons kasteel is dé locatie voor een smakelijke high tea in een sfeervolle en tegelijkertijd stijlvolle ambiance.

Geniet samen met uw moeder, zussen of vriendinnen van dit ontspannen moment. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. De high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen.

High Tea Arrangement