Restaurant

Wees welkom in ons a la carte restaurant. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok verrassende en smakelijke creaties op tafel. Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen.

Ontbijt

Een garantie voor een goede start van uw dag.

Laat uzelf omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal en ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op uw hotelkamer? Ook dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u zonder overnachting ook van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan het begin van een gezellige familiedag, reünie of aan de start van een zakelijke bijeenkomst.

Lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze kleine kaart

Op onze kleine kaart vind u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2 gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk kleine kaart

Diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. Ons restaurant is van maandagavond t/m zaterdagavond geopend.

Bekijk a la carte kaart

High Tea Arrangement

Onweerstaanbare lekkernijen op een unieke locatie

Geniet samen van een moment van pure ontspanning én heerlijke versnaperingen tijdens een High Tea Arrangement. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen. 

High Tea Arrangement