Wilt u vergaderen op een kasteel? Of bent u op zoek naar een schitterende trainingslocatie op een landgoed? Of wellicht een luxe vergaderlocatie voor meerdaagse bijeenkomsten? Kasteel De Vanenburg biedt u een grote variëteit aan luxe vergaderzalen op ons schitterende landgoed. Tegen concurrerende prijzen bieden wij u met zorg samengestelde vergaderarrangementen aan:

Bekijk hier onze vergaderarrangementen

Kasteel De Vanenburg is dé vergaderlocatie van midden Nederland. Een top locatie in de bosrijke Veluwe. Elke zaal op ons landgoed heeft haar eigen sfeer en mogelijkheden. Onze specialisten op het gebied van zakelijke reserveringen geven u graag advies om de faciliteiten die u zoekt zo goed mogelijk in te vullen. Een geslaagde zakelijke bijeenkomst is ons gezamenlijke doel! 

  • 17 luxe vergaderzalen
  • 3 tot 300 personen
  • vanaf € 29,00 p.p.
  • incl. zaalhuur, koffie/thee en audiovisuele middelen

Kasteel De Vanenburg laat een krachtige symbiose zien van historische schoonheid, stijl én hightech. Wij bieden u niet alleen het comfort dat u wenst, maar ook de audiovisuele middelen die u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst. Met recht een speciale vergaderlocatie.

Benieuwd naar onze zalen? Zie de onderstaande mogelijkheden.