Vergaderen

Wilt u vergaderen op een kasteel? Of bent u op zoek naar een inspirerende trainingslocatie op een landgoed? Of wellicht een luxe vergaderlocatie voor meerdaagse bijeenkomsten? Kasteel De Vanenburg biedt u een grote variëteit aan luxe en sfeervolle vergaderzalen.

Bekijk hier onze vergaderarrangementen

Kasteel De Vanenburg is dé vergaderlocatie van midden Nederland. Een top locatie in de bosrijke Veluwe. Elke zaal op ons landgoed heeft haar eigen sfeer en mogelijkheden. Onze specialisten op het gebied van zakelijke reserveringen geven u graag advies om de faciliteiten die u zoekt zo goed mogelijk in te vullen. Een geslaagde zakelijke bijeenkomst is ons gezamenlijke doel.

  • 17 luxe vergaderzalen
  • 3 tot 300 personen
  • vanaf € 29,00 p.p.
  • incl. zaalhuur, koffie/thee en audiovisuele middelen

Kasteel De Vanenburg laat een krachtige samenstelling zien van historische schoonheid, stijl én hightech. Wij bieden u niet alleen het comfort dat u wenst, maar ook de audiovisuele middelen die u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst. Met recht een speciale vergaderlocatie.

 

Benieuwd naar onze zalen? Zie de onderstaande mogelijkheden.

Lees verder onder slideshow

 

Oranjerie

De Oranjerie beschikt over een handgeschilderd rond plafond en is daardoor een absolute eyecatcher. Deze zaal biedt plaats aan 140 personen in theateropstelling en 80 personen in schoolopstelling.

RESERVEER

Groot Auditorium

Het Groot Auditoriumi is onze grootste zaal en is gevestigd in de hoeve Klein Vanenburg. In theateropstelling beschikt deze zaal over 285 zitplaatsen.

RESERVEER

Tuinterras

Het Tuinterras staat in verbinding met het Groot Auditorium en is daarom zeer geschikt als registratie- en ontvangstruimte. Daarnaast is een gezamenlijke lunch, diner of breakout ook mogelijk in deze mooie ruimte.

RESERVEER

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

RESERVEER

Bovenzaal

Deze zaal is gevestigd op de 1e verdieping van de Hoeve Klein Vanenburg. Een ideale subzaal die geschikt is voor 12 personen in U-vorm en 14 personen in een Carré opstelling.

RESERVEER

Ruysdael kamer

De benaming ‘klein maar fijn’ geldt voor de Ruysdael, onze kleinste zaal aan de voorzijde van ons kasteel. Deze zaal is geschikt voor maximaal 10 personen.

RESERVEER

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

RESERVEER

Van der Neer kamer

Deze zaal heeft een vaste tafel met 15 zitplaatsen en drie TFT-schermen. Het plafond is handgeschilderd en de zaal heeft een prachtig uitzicht over de voorzijde van het landgoed.

Reserveer

Govaert Flinck

Deze ruimte heeft qua uitstraling een stijlvolle klassieke look en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een boardroom meeting. De Govaert Flinck biedt plaats aan 12 personen.

Reserveer

Jan Coelenbier

Een blik door de ramen van deze zaal geeft u een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Er is in deze zaal een vaste tafel aanwezig met 16 zitplaatsen.

Reserveer

Mesdag

Deze ruimte is gevestigd bovenin het kasteel. De Mesdag heeft een flexibile zaalopstelling. Deze zaal is geschikt voor maximaal 16 personen.

Reserveer

Theekoepel

Deze prachtige intieme ruimte ligt middenin onze kasteeltuinen. Een goede ruimte om de nodige inspiratie op te doen. De Theekoepel is geschikt voor maximaal 10 personen.

Reserveer

Ridderzaal

De Ridderzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibile zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Reserveer

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibile zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Reserveer

Europa / Amerika

Deze zalen zijn gevestigd in het complex Vaeneveldstaete en zijn geschikt voor maximaal 12 personen.

Reserveer