Aardbeien Romanoff

Recept van de Chef

Het zomerseizoen is begonnen. Speciaal voor dit seizoen deelt onze chef Richard Broersma het zonnige recept… Aardbeien Romanoff! Een heerlijk recept voor 4 personen.

Ingrediënten

  • 700 gr aardbeien
  • 300 ml slagroom
  • 60 gr suiker
  • 2 et wodka
  • 1 et crème de cassis
  • Rasp van ½ sinaasappel

Bereidingswijze

  1. Spoel de aardbeien schoon, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien door de helft.
  2. Pureer 100 gram van de aardbeien.
  3. Doe de slagroom, suiker, wodka, crème de cassis, rasp van sinaasappel en de gepureerde aardbeien in een kom en sla deze tot yoghurtdikte.
  4. Verdeel de aardbeien over 4 coupes en verdeel de saus erover.

Tip: Garneer met mint of merengue. Ook lekker met een bolletje vanilleroomijs!

Bon Appétit!

Geniet u ook graag op het terras van een heerlijk drankje of van een culinair diner in het restaurant? Bekijk ook:

Kleine kaartZomermenu  |  Dinerkaart