fbpx

 

Bijzondere locatie

Kasteel De Vanenburg is een zeer bijzondere locatie voor diverse bijeenkomsten. Het Kasteel bevindt zich in een schitterende natuuromgeving waar u naast vergaderen ook volledig tot rust kunt komen. Wij beschikken namelijk over zeventien vergaderzalen die zijn uitgerust met alle hightech voorzieningen die u maar kunt wensen. Op deze manier ontbreekt het u nergens. Wij zorgen dat u meteen met de vergadering kunt beginnen. We verzorgen de organisatie namelijk perfect tot in detail.

De hotelkamers bij onze bijzondere locatie zijn gelegen in afzonderlijke hofjes midden in de tuin van het Kasteel. U kunt bij ons zowel informeel als formeel dineren. Onze Chef-Kok bereidt een top maaltijd en staat open voor de wensen die klanten koesteren. Wanneer u een vergadering bij ons wilt beleggen is de vorm voor ons van onwillekeurig belang. Wij weten namelijk overal naadloos op in te spelen.

Op onze bijzondere locatie is de historische uitstraling van het Kasteel perfect in tact gehouden. Het enthousiaste team van Kasteel De Vanenburg kan u meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Bekijk ook eens:

Bijzondere vergaderlocatie | Centrale vergaderlocatie | Conferentielocaties

 

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B