fbpx

Bijzondere vergaderlocatie

Kasteel De Vanenburg is een bijzondere vergaderlocatie. Het Kasteel is namelijk midden in de natuur gevestigd en kent een rijke historie. Wij hebben tal van mogelijkheden voor u in huis. Het is voor ons van onwillekeurig belang wat de vorm is van het soort vergadering dat u wilt beleggen. Wij beschikken over een groot aantal vergaderzalen die allen zijn voorzien van de meest moderne voorzieningen. Op deze manier kunt u perfect uit de voeten en kunt u vanaf het eerste moment aan de slag.

Op onze bijzondere vergaderlocatie wordt iedere vergadering een gegarandeerd succes. Het team van Kasteel De Vanenburg bestaat uit meer dan zestig gemotiveerde medewerkers die alles in het werk stellen om het u volledig naar de zin te maken. Na de vergadering kunt u plaats nemen in één van onze restaurants. Hier kunt u zowel informeel als formeel dineren.

Op de bijzondere vergaderlocatie treft u stijl, comfort en gezelligheid. Wij kunnen u als vanzelfsprekend meer vertellen in een weldoordacht advies. Op deze website leest u alvast op welke vlakken we u van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B

Onze zalen