fbpx

Bos Fair

2 november 2019

Brocante fair met volkswagen busje en marktkraam in de herfstOp zaterdag 2 november staat de winterse editie van Bos Fair Putten op het programma van Kasteel De Vanenburg. Het Brocante-Lifestyle-Food evenement in een natuurrijke omgeving. U bent van harte uitgenodigd op deze feestelijke open dag. Er zijn talrijke activiteiten op het landgoed voor jong en oud.

Ontspannen en culinair genieten

Ontdek de bijzondere ambiance op ons landgoed. Geniet van een ontspannen dagje uit met het hele gezin. Zet uw smaakpapillen op scherp met de culinaire hoogstandjes en ervaar onze ongekende gastvrijheid.

Programma

Overal is er wat te beleven. Aan de voorkant van het kasteel, binnen in de bijgebouwen en in het kasteel vindt u allerlei mooie kraampjes van de Bos Fair. In de tuinen achter het kasteel kunt u genieten van heerlijke hapjes. Het Grand Café van Klein Vanenburg zal ook haar deuren openen deze dag. Een programma vol activiteiten, shoppen en genieten.

Toegangskaartjes  

Kaartjes voor de Bos Fair zijn te verkrijgen bij de ingang, de entreekosten bedragen € 5,-. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren is ook gratis.