fbpx

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Kasteel De Vanenburg voucher is leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Verras uw geliefde, vriend(in) of familielid met dit bijzondere cadeau. Er zijn veel mogelijkheden, denk aan een lunchspecial voor twee, high tea, een culinair diner, hotelarrangement of een nachtje weg. Of kies voor een cadeaubon met een waarde naar keuze.

Heeft u vragen of wilt u een cadeaubon bestellen? Bel 0341 – 37 54 54 of stuur een e-mail naar info@vanenburg.nl.

Activiteiten & faciliteiten

Jeu de boulesbaan kasteeltuin

Borrel & Boulen

Achterin de kasteeltuinen vindt u onze jeu de boules baan. Hier kunt u met 2, 4 of 6 personen spelen. Combineer een potje jeu de boulen met een heerlijke borrel in het restaurant.

Bekijk meer
Voucher van Kasteel De Vanenburg; speciaal voor jou

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Kasteel De Vanenburg voucher is een cadeau met beleving; leuk om te geven en fantastisch om te krijgen.

Bekijk meer
Fietsers voor Kasteel De Vanenburg

Fietsverhuur

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe op de fiets. De ideale combinatie om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen op ons landgoed. Wilt u een fiets huren?

Bekijk meer

Internet

In de hotelkamers en op ons gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk. Aanmelden gaat eenvoudig via ons WiFi netwerk.

Bekijk meer

Parkeren

Wij beschikken over 300 gratis parkeerplekken en 2 laadpalen voor de elektrische auto.

Vanaf de A28 is het kasteel in +/- 5 min. te bereiken.

Bekijk de routebeschrijving
Tuinbaas Marco geeft rondleidingen

Parkwandeling

Een aanrader voor de echte natuurliefhebber en wandelaar: de parkwandeling over ons landgoed! Ontdek de historie van de 17e-eeuwse kasteeltuinen tijdens een prachtige wandeling.

Bekijk meer
Kinderen en ouders verkleed lopen door de kasteeltuin

Speurtocht

Kom speuren door de kasteeltuinen! Een leuke activiteit om samen met uw kinderen te doen. Ontdek interessante weetjes uit de rijke historie van het kasteel.

Bekijk meer
Pad door de bloemen- en kruidentuin

Wandelarrangement

Voor de echte wandel- en natuurliefhebber hebben we een arrangement met een mooie wandelroute, gevulde rugtas om mee te nemen en een heerlijk kopje koffie of thee in het restaurant.

Bekijk meer