Culinair genieten bij Kasteel De Vanenburg

Welkom in ons a la carte restaurant!

Culinair dessert Panna Cotta van framboos

Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Geniet in een prachtige ambiance op een 17e-eeuws landgoed van een door de chef met zorg samengesteld diner. Onze keukenbrigade werkt met een seizoensgebonden menukaart.

Naast onze seizoensgebonden kaart kunt u genieten van een maandelijks wisselend menu en van een culinaire lunch. Langs komen voor een kopje koffie met iets lekkers, een high tea of gezellige aangeklede borrel kan natuurlijk ook.

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner. 

BROOD € 6
ZUURDESEMBOL VAN HET VLAAMSCH BROODHUYS MET GUERNSEY BOTER

WATER € 6
PUREZZA PREMIUM PLAT OF BRUISEND GEFILTERD WATER, PER FLES (0,75L)

WIJN € 7
BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT, PER GLAS

KOFFIE / THEE COMPLEET € 5
KOFFIE / THEE NAAR KEUZE INCLUSIEF HUISGEMAAKTE ZOETE LEKKERNIJEN

Menu van de chef

Avondvullend meergangenmenu met door de chef geselecteerde gerechten

DRIE GANGEN € 39

VIER GANGEN € 51

VIJF GANGEN € 63

Vanenburger Collectie

Tot 20.00 uur en per tafel te bestellen

PROEVERIJ VAN 6 € 110
DOOR DE CHEF GESELECTEERDE GERECHTEN INCLUSIEF APERITIEF, BROOD, BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT, TAFELWATER EN KOFFIE / THEE COMPLEET

A La Carte gerechten


KOUDE VOORGERECHTEN

VANENBURGER HUZARENSALADE € 14
GEKONFIJT KALFSBROODJE MET AARDAPPEL, APPEL, SOUBISE EN SCHUIM VAN AUGURK

PALING € 23
MET APPELSTROOP GEROOKT, MET RETTICH, CASHEWNOOT, DASHI, OCTOPUS EN PAKSOI

ASPERGE (V) € 17
DIVERSE BEREIDINGEN, MET PETERSELIECRUMBLE EN EIDOOIER

PARELHOEN / EEND € 20
MARBRÉ VAN PARELHOEN EN EENDENLEVER MET SNIJBOON, DOPERWT EN ZOETZURE UI

GRAVAD LAX € 15
RAUWE ZALM MET AARDAPPELSALADE, KWARTEL EI EN MOSTERD


WARME VOORGERECHTEN

LAM € 16
ZACHT GEGAARDE LAMSNEK MET GEGRILDE LAMSTONG, ARTISJOK, WITLOF EN LAVAS

MUL € 18
OP ZUURDESEM GEBAKKEN MULFILET MET MORILLES, GEKRENTE TOMAATJES EN DASLOOK

RAVIOLI (V) € 15
MET FIJNE GROENTEN, CHINESE KOOL, BIMI EN SAUS VAN BLEEKSELDERIJ EN APPEL

HOOFDGERECHTEN

RUNDERLENDE € 21
MET POLENTA, SPITSKOOL EN JUS VAN DRAGON EN GROENE PEPER

REEBOK € 36
MET BATAAT, TUINBOON, RODE BIET, TARTE TATIN VAN WITTE UI EN EIGEN JUS

ROGVLEUGELFILET € 27
MET COUSCOUS VAN BLOEMKOOL, ROMANESCO, HAZELNOOT, CITROEN EN BEURRE NOISETTE

RATTE AARDAPPEL (V) € 25
MET GEFRITUURD HENNE-EITJE, BLEEKSELDERIJ EN HOLLANDAISE VAN CHILIPEPER EN LAOS

KABELJAUWRUGFILET € 22
MET MAÏSGRIES, HARICOTS VERTS EN SAUS VAN PETERSELIE


DESSERTS

KAAS € 15
SELECTIE VAN BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN VAN ONZE KAASWAGEN

KOKOS SPONGECAKE € 9
MET CHIBOUST VAN KAFFIR, GEKARAMELISEERDE BANAAN EN IJS VAN RODE CURRY

PANNA COTTA € 12
VAN FRAMBOOS MET AMANDELBISCUIT, GEMBERBIER EN FRAMBOZEN SORBETIJS

RABARBER € 11
GEPOCHEERD, MET KUMQUAT, DULCHE LECHE EN HIBISCUS

(V) = Dit is een vegetarisch gerecht


Hebt u dieetwensen of een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus; ondanks dit is kruisbesmetting van andere allergenen niet geheel uit te sluiten, aangezien wij dagelijks met alle allergenen werken in onze keuken.

Bekijk ook

Kinderkaart | Kleine kaart | High Tea