Culinair genieten bij Kasteel De Vanenburg

Welkom in ons a la carte restaurant!

Culinair genieten tijdens een diner bij Kasteel De Vanenburg in Putten op de Veluwe

Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Geniet in een prachtige ambiance op een 17e-eeuws landgoed van een door de chef met zorg samengesteld diner. Onze keukenbrigade werkt met een seizoensgebonden menukaart.

Naast onze seizoensgebonden kaart kunt u genieten van een maandelijks wisselend menu en van een culinaire lunch. Langs komen voor een kopje koffie met iets lekkers, een high tea of gezellige aangeklede borrel kan natuurlijk ook.

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner. 

BROOD € 5,50
PLANK MET ZUURDESEMBOL VAN HET VLAAMSCH BROODHUYS MET GUERNSEY BOTER

MENU’S

VANENBURGER MENU JANUARI & FEBRUARI – DRIE GANGEN € 39,00 p.p.

TARTAAR VAN ZALM MET RETTICH, RADIJS, DAIKON CRESS EN WASABI
OF
TERRINE VAN KONIJN, CORNICHON, ZILVERUI EN MOSTERDCRUMBLE

OP HET KARKAS GEBRADEN MAÏSKIP MET TAGLIATELLE, WINTERPEEN EN RAZ EL HANOUT
OF
ZWARTE HEILBOT MET TAGLIATELLE, WINTERPEEN EN SAFFRAANJUS

CHOCOLADEPARFAIT MET MOUSSE VAN ROZEMARIJN EN GEGRILDE PEER

A LA CARTE KEUZEMENU
DRIE GANGEN € 47,00 p.p.

VIER GANGEN € 59,00 p.p.

MENU VAN DE CHEF € 71,00 p.p.
PROEVERIJ VAN 5 DOOR DE CHEF GESELECTEERDE GERECHTEN (PER TAFEL TE BESTELLEN)

A LA CARTE GERECHTEN


KOUDE VOORGERECHTEN

KWARTEL € 17,00
MET HOISIN, CRÈME VAN TOPINAMBOER, PISTACHE, PAKSOI EN RED MEAT RADIJS

NOORDZEEKRAB € 16,00
MET GROENE APPEL, BLEEKSELDERIJ EN KALAMANSI

BIET € 14,00
RODE BIET MET EEN MOUSSE VAN GEITENKAAS, RODE UI EN HAZELNOOT (V)


WARME VOORGERECHTEN

KALFSZWEZERIK € 18,00
KROKANT GEBAKKEN MET KNOLSELDERIJ, KING BOLEET EN GEROOKTE PALING SABAYON

COQUILLES € 17,00
MET DUXELLES, ZOETZURE PREI, CRÈME VAN GEBRANDE UI EN SCHUIM VAN CURRY

ARTISJOK “BARIGOULE” € 17,00
MET GEKONFIJTE TOMAAT, ZUURDESEM CROUTON EN ROUILLE (V)

HOOFDGERECHTEN

RUNDER RIBEYE € 27,00
GRAIN FED MET PASTINAAK, GEPOFTE MELOESUI, LUCHTIGE POLENTA EN MOSTERDJUS

WILDE ZEEBAARS € 29,00
MET POMMES SOUFLÉ, VENKEL, PAARSE PEEN EN SCHUIM VAN LANGOUSTINE

TARTE TATIN € 25,00
MET WITLOF, VACHERIN MONT D’OR EN TRUFFEL (V)


DESSERTS

WHISKY / MANDARIJN € 9,00
DIVERSE BEREIDINGEN VAN MANDARIJN EN WHISKY MET PASSIEVRUCHT

MANGO € 10,00
CRÉMEUX VAN RUBY CHOCOLADE MET STRUCTUREN VAN MANGO EN SORBET VAN ROZE PEPER EN MANGO

KAAS ** € 15,00
SELECTIE VAN BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN VAN ONZE KAASWAGEN

 

(V) = Dit is een vegetarisch gerecht
** Het kaasplankje heeft een meerprijs van 5 Euro in het à la carte keuzemenu

 

Bekijk ook

Kinderkaart | Kleine kaart | High Tea