fbpx

Culinair genieten

A la carte kaart - februari & maart

Restaurant Putten Menu van de chef Zeebaars

Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Geniet in een prachtige ambiance op een 17e-eeuws landgoed van een door de chef met zorg samengesteld diner. Onze keukenbrigade werkt met een seizoensgebonden menukaart.

Naast onze seizoensgebonden kaart kunt u genieten van een culinaire lunch. Langs komen voor een kopje koffie met iets lekkers, een high tea of gezellige aangeklede borrel kan natuurlijk ook.

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: [email protected] of 0341- 37 54 54.

Het restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag. 

Reserveer een tafel >

 

Menukaart februari & maart

 

Seizoensmenu

 

Menu van de chef

Avondvullend meergangen verrassingsmenu met door de chef geselecteerde gerechten

*) Tot 20.00 uur en per tafel te bestellen

A la Carte gerechten


VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN


DESSERTS

(V) = Dit is een vegetarisch gerecht


Hebt u dieetwensen of een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus; ondanks dit is kruisbesmetting van andere allergenen niet geheel uit te sluiten, aangezien wij dagelijks met alle allergenen werken in onze keuken.

Reserveren?

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: [email protected] of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner.

 

Bekijk ook

Kinderkaart | Kleine kaart | High Tea