fbpx

E-bike arrangement

E-biken helemaal iets voor u? Bij ons kunt u een e-bike tour maken, dineren en overnachten in één arrangement! Geniet van de bossen, heidevelden en al het andere moois wat de Veluwe te bieden heeft. De e-bike geeft een fantastische mogelijkheid om optimaal te genieten van uw fietstocht over de Veluwe. Vanaf Kasteel De Vanenburg kunt u verschillende fietstochtjes maken in de omgeving. Deze fietstochten zijn ook goed te combineren met een bezoek aan het oude stadscentrum van Harderwijk of een tussenstop aan het Veluwemeer. Al met al genoeg redenen om er lekker op uit te trekken met de e-bike in de omgeving van Kasteel De Vanenburg.


Het E-bike Arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting in een Compact 2-persoonskamer bij Kasteel De Vanenburg incl. ontbijt
  • Eén dag e-bike verhuur (niet mogelijk op zondag)
  • Gratis fietsroutes en een pocketgids

Prijs: € 62,50 per persoon o.b.v. beschikbaarheid en gebaseerd op een reisgezelschap van twee personen. Excl. Toeristenbelasting.

Weekendtoeslag is € 15,- per kamer (aankomst op vrijdag of zaterdag). Eenpersoons toeslag voor een eenpersoonskamer is € 20,00 en voor een Compact Tweepersoonskamer € 35,00 per kamer per nacht.

Reserveren?

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Bel dan 0341 – 37 54 54 of stuur een e-mail naar [email protected]

Wilt u een nacht langer verblijven?
Dit is mogelijk voor € 79,- o.b.v. een overnachting in een Compact Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

 

Bekijk alle arrangementen >