Evenement Midden-Nederland

Voor een evenement in Midden-Nederland komt u naar Kasteel De Vanenburg.Voor evenementen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van onze grootste zalen, Groot Auditorium en de Oranjerie. In deze ruimte is veel aandacht besteed aan akoestiek, zodat het tevens dienst kan doen als muziekzaal.

Technische hulpmiddelen
Het Groot Auditorium is de grootste zaal, die veel mogelijkheden biedt als u een evenement wilt organiseren in Midden-Nederland. In theatervorm biedt deze zaal ruimte aan 285 genodigden. De grote hoeveelheid technische hulpmiddelen zullen bijdrage aan het succes van uw evenement; microfoons, beamers, lcd-schermen en camera’s. Daarnaast kunnen wij een klassieke lunch voor uw gasten verzorgen. Gaat u een evenement organiseren in Midden-Nederland, kom dan naar Kasteel De Vanenburg in Putten.

Advies op maat
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement in Midden-Nederland? Kom dan eens een kijkje nemen bij Kasteel De Vanenburg. Voor meer informatie kunt u bellen met 085 – 732 55 69 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl.

A
B