fbpx

Exclusief vergaderen

U kunt op stijlvolle wijze exclusief vergaderen bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Wij zijn zeer centraal gelegen in het midden van Nederland. Bij binnenkomst wordt u door ons hartelijk ontvangen. U voelt zich bij ons dan ook meteen op uw gemak. Wij stellen alles in het werk om het verblijf van iedere gast zo aangenaam mogelijk te maken. Het Kasteel kent een rijke historie die we in tact hebben gehouden bij de integratie van diverse hightech voorzieningen. Op deze manier ontbreekt het u nergens aan.

Wie bij ons exclusief komt vergaderen beschikt over een groot aantal mogelijkheden. De vorm van de vergadering is voor ons van onwillekeurig belang. Wij weten namelijk op alle wensen perfect in te spelen. De Chef-Kok kan voor u en de andere aanwezigen een topmaaltijd bereiden. Bij ons kunt u namelijk informeel en formeel dineren. In de tuin zijn in afzonderlijke hofjes 52 hotelkamers gerealiseerd. Hier kan iedere gast volledig tot rust komen.

Onze medewerkers kunnen u precies vertellen op welke wijze u bij ons exclusief kunt komen vergaderen. Op deze website leest u alvast wat tot onze mogelijkheden behoort.

Bekijk ook eens:

Exclusieve locatie seminar | Exclusieve trouwlocaties | Exclusieve vergaderlocatie

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B