fbpx

Exclusieve locatie seminar

Het landgoed van Kasteel De Vanenburg is een exclusieve locatie voor een seminar, vergadering of receptie. De zalen van Kasteel De Vanenburg bieden ruimte voor 4 tot 285 bezoekers en ademen sfeer en authenticiteit uit. Dit maakt het de perfecte locatie voor een seminar, vergadering, presentatie, congres of conferentie.

Oog voor detail

In het kasteel zelf kunt u kiezen uit verschillende zalen als exclusieve locatie voor uw seminar. Op de begane grond vindt u bijvoorbeeld de Van Pallandt zaal, die geschikt is voor 70 personen. Bovendien is de zaal voorzien van een beamer voor het houden van een presentatie. Combineer dit met de sfeer en intimiteit die de zaal uitademt en u hebt de perfecte exclusieve locatie voor een seminar gevonden. Wij bereiden ook graag een zakenlunch voor u, met hetzelfde oog voor detail en perfectie.

Veelzijdig en exclusief

Met 10 verschillende zalen, is Kasteel De Vanenburg een veelzijdige en exclusieve locatie voor een seminar.Kom eens een kijkje nemen op ons landgoed om alles met eigen ogen te bekijken. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl, of bellen met 0341 37 54 54.

Bekijk ook eens:

Exclusieve trouwlocaties | Exclusieve vergaderlocatie | Huwelijkslocatie

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B