Exclusieve trouwlocaties

Kasteel De Vanenburg is één van de meest exclusieve trouwlocaties van Nederland. Op ons 17e eeuwse landgoed verzorgen wij de hele dag voor u tot in de puntjes; van de ontvangst van uw gasten, burgerlijk huwelijk, tot de kerkelijke inzegening en het feest.

Smaak en opmaak
Bij exclusieve trouwlocaties verwacht u natuurlijk ook verwend te worden met heerlijk eten. Bij Kasteel De Vanenburg zijn onze chefkoks de hele dag in de weer om voor u een prachtig menu op tafel te zetten. In samenspraak met u wordt er van tevoren een menu samengesteld. Op de dag zelf zult u verrast worden door de smaak en de opmaak. Kies voor een exclusieve trouwlocatie voor Kasteel De Vanenburg.

Sprookjeshuwelijk
Voor een sprookjeshuwelijk gaat u natuurlijk op zoek naar de meest exclusieve trouwlocaties van Nederland. Kasteel De Vanenburg hoort in dit geval bij de top van Nederland! Centraal gelegen in het midden van Nederland, zijn wij voor al uw gasten goed bereikbaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen over Kasteel De Vanenburg en onze bruiloften? Bel dan met 085 – 732 55 69 of stuur een e-mail naar info@vanenburg.nl.

A
B