fbpx

Herfstmenu

Drie seizoensgerechten

Geniet in de maanden oktober, november en december 2019 in ons a la carte restaurant van drie seizoensgerechten voor een prix d’amis: € 37,-.

Voorgerecht

Gerookte zalm met eidooier, venkel, kerrie en radijs

Hoofdgerecht

Eendenborst met mousseline, rode biet, snijboon en jus van appelstroop en gember

Dessert

Mousse van gebakken appel, karamel en kaneel, schuim van karamel en vanille ijs

 

A la carte kaart

Naast ons herfstmenu hebben we in ons restaurant ook een a la carte kaart.

Reserveren?

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch, high tea en diner.

 

Bekijk ook: 

Restaurant | Kerstdiners | Dinerkaart | Kleine kaart | Kinderkaart | High Tea