Huwelijksnacht in de bruidssuite

Op een rustieke locatie op het landgoed ligt de rijk uitgeruste bruidssuite. Deze romantische bruidssuite beschikt over een queen size bed, grote luxe badkamer met ligbad en douche, minibar, apart zitje met uitzicht op het landgoed, airconditioning en koffie/thee faciliteiten. Naast de romantische bruidssuite voor het kersverse echtpaar zelf, kunnen ook de gasten gebruik maken van de mogelijkheid om te overnachten op Kasteel De Vanenburg. Hiervoor zijn diverse luxe hotelkamers beschikbaar, allen gelegen in de hofjes verspreid over ons landgoed en rondom het kasteel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zie de onderstaande hotelkamers.

Onze hotelkamers

Compact Eenpersoonskamer

Onze 16 Compact Eenpersoonskamers zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

RESERVEER

Deluxe Familiekamer

De 6 Deluxe Familiekamers meten circa 27 vierkante meters en zijn voorzien van een twin bed en een uitklapbare slaapbank op de naastgelegen kamer

Reserveer

Compact Tweepersoonskamer

Onze 12 Compact Tweepersoonskamers zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

RESERVEER

Deluxe Tweepersoonskamer

De 18 Deluxe Tweepersoonskamers meten circa 27 vierkante meters en zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau.

RESERVEER

Executive

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van onze 4 Executive Tweepersoonskamers een aanrader. Extra voorzieningen: Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer inclusief bubbelbad.

RESERVEER

Superior Suite

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een extra grote woonkamer.

RESERVEER