fbpx

Burgerlijk huwelijk

Kasteel De Vanenburg is een officieel geautoriseerde trouwlocatie van de gemeente Putten. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in één van onze sfeervolle zalen. Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel. Onze stijlvolle locatie draagt bij aan het feestelijke karakter van jullie huwelijkssluiting. Eén ding is zeker; jullie liefdevolle jawoord komt op Kasteel De Vanenburg fantastisch tot zijn recht in onze prachtige kasteeltuin aan de achterzijde van ons kasteel.

Benieuwd naar een geschikte en sfeervolle ruimte voor jullie burgerlijk huwelijk? Zie de onderstaande mogelijkheden.

 

Onze zalen

Van Pallandtzaal

De Van Pallandtzaal is dé plek voor een burgelijk huwelijk. Deze ruimte bevind zich aan de voorkant van het kasteel en is geschikt voor maximaal 60 personen.

RESERVEER

Theekoepel

Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel in onze prachtige kasteeltuinen.

RESERVEER

Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 130 personen.

Reserveer

Grand Café

Ons Grand Café is dé locatie voor een intiem gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner. In combinatie met andere zalen ook geschikt voor een receptie. Deze ruimte geeft de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid.

 

Reserveer
Feestzaal Groot Auditorium in de hoeve Klein Vanenburg

Groot Auditorium

Een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond als afsluiter van jullie huwelijksdag. Met het aangelegen Tuinterras en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer