fbpx

Diner

Bij een exclusieve trouwlocatie verwacht u natuurlijk ook verwend te worden met heerlijk eten. Onze chefkok en zijn keukenbrigade gaan graag voor jullie aan de slag. Het diner zal geheel op jullie wensen worden afgestemd. Willen jullie graag een 3-, 4-, of 5-gangen diner? Een walking dinner? Of willen jullie de gasten een smakelijke buffet aanbieden of een luxe barbecue?

Of u nu uw bruiloft of huwelijksjubileum viert; onze bruidsspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon denkt graag mee om voor jullie en jullie gasten een smakelijke en passende maaltijd vast te stellen.

Bekijk de mogelijkheden

 

Restaurant Putten, Restaurant op de veluwe, Kasteel Restaurant

Ontbijt

Een luxe en uitgebreid ontbijt maakt uw prinsheerlijke overnachting op ons landgoed compleet. Een garantie voor een goede start van uw dag.

Laat u omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal en ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op uw kamer? Ook dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u zonder overnachting ook van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan de start van een gezellige familiedag, reünie of aan de start van een zakelijke bijeenkomst.

Lunch, Kasteel, Putten, Restaurant, Wijn

Lunch

Ontdek de smakelijke lunchgerechten van Kasteel De Vanenburg. Geniet in onze Tuinzaal, de prachtige ruimte aan de achterzijde van ons kasteel, of in de zomer op onze zonnige terras van een heerlijke maaltijd.

Op onze kleine kaart vind u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2 gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch. Het restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag.

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk kleine kaart
Diner, Restaurant, Hotel, Putten

Diner

Dineren in stijl, tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel.

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid, dat is hetgeen wat wij u graag bieden tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving.

Bekijk het keuzemenu
High tea, Kasteel, Restaurant Putten

High Tea Arrangement

Ons kasteel is dé locatie voor een smakelijke high tea in een sfeervolle en tegelijkertijd stijlvolle ambiance.

Geniet samen met uw moeder, zussen of vriendinnen van dit ontspannen moment. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. De high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen.

Bekijk de inhoud