fbpx

Receptie / Feest

Sfeervolle zalen
In ons kasteel bevinden zich diverse geschikte sfeervolle zalen voor een receptie. Op ons landgoed vindt u daarnaast de accommodatie ‘Klein Vanenburg’, gelegen in de voormalige hoeve van het landgoed. Klein Vanenburg is zeer geschikt voor een feestavond voor een groot gezelschap. Klein Vanenburg beschikt over een Grand Café, het Tuinterras en het Groot Auditorium. De capaciteit van dit complex bedraagt ongeveer 300 personen. Grenzend aan de hoeve bevindt zich een groot terras waar jullie gasten bij mooi heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van een hapje en een drankje. In het Groot Auditorium is er ruimte voor een muzikale invulling in de vorm van bijvoorbeeld een band of een DJ.

Receptie- en Feestarrangementen
Voor zowel een receptie als een feestavond voor jullie bruiloft hebben wij diverse arrangementen. Ook voor uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid bent u bij Kasteel De Vanenburg aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met op met onze bruidsspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon. Zij helpt jullie graag met een passende en persoonlijke invulling.

Bekijk de zalen

Onze zalen

Huwelijk, Van Pallandt, Trouwen in een kasteel, Trouwen Veluwe, Trouwen Putten

Van Pallandtzaal

De Van Pallandtzaal is dé plek voor een burgelijk huwelijk. Deze ruimte bevind zich aan de voorkant van het kasteel en is geschikt voor maximaal 60 personen.

RESERVEER
Theekoepel, Burgelijk Huwelijk, Trouwlocatie Putten, Bruiloft veluwe, Romantische trouwlocaties.

Theekoepel

Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel in onze prachtige kasteeltuinen.

RESERVEER
Huwelijk, Oranjerie, Trouwen in een kasteel, Putten trouwlocatie

Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 130 personen.

Reserveer
Grand Cafe De Vanenburg - Restaurant in Putten, Hotel,

Grand Café

Ons Grand Café is dé locatie voor een intiem gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner. In combinatie met andere zalen ook geschikt voor een receptie. Deze ruimte geeft de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid.

 

Reserveer
Feestzaal Groot Auditorium in de hoeve Klein Vanenburg

Groot Auditorium

Een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond als afsluiter van jullie huwelijksdag. Met het aangelegen Tuinterras en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer