fbpx

Trouwlocatie Veluwe

Op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Kasteel De Vanenburg laat jullie wensen met alle liefde uitkomen. Door de grootte van ons landgoed en de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen is jullie trouwdag in zijn geheel mogelijk op onze sprookjesachtige locatie. Daarnaast zijn wij door onze centrale ligging in het midden van Nederland voor al uw gasten goed bereikbaar.

Neem contact op

Fotosessie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde kasteeltuinen met mooie waterpartijen en een wijds landgoed bieden elke fotograaf ruime mogelijkheden en veel inspiratie om een prachtige fotoreportage te kunnen maken. Trouwen bij Kasteel De Vanenburg biedt jullie de kans om van het landgoed gebruik te maken. Een prachtig decor voor jullie fotoreportage! 

Bekijk de trouwzalen

Persoonlijke rondleiding

Ben je op zoek naar een prachtige officiële trouwlocatie op de Veluwe? Dan zijn jullie van harte welkom bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon verwelkomt jullie graag op het kasteel voor een kennismakingsgesprek en een persoonlijke rondleiding.