Romantische huwelijkslocatie

Trouwen op één locatie; en wat voor één

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner. Kasteel De Vanenburg is dé trouwlocatie die jullie wensen met alle liefde laat uitkomen.

Jullie gehele trouwdag is mogelijk op één locatie. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten. Alles op één locatie, dat is niet alleen voor uw gasten prettig, ook voor u als bruidspaar erg fijn. Zo kunt u ontspannen genieten van de dag van jullie leven!

Waarom trouwen op een kasteel?

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie uiteraard alleen maar genieten. Door te trouwen bij Kasteel De Vanenburg genieten jullie samen met jullie gasten van een schitterende ambiance en goede service. Alle zorgen worden jullie uit handen genomen. Door te kiezen voor een trouwlocatie op een kasteel, genieten jullie van de grootte van ons landgoed, diversiteit aan sfeervolle en historische ruimtes met schitterende kasteeltuinen.

 

  • Alles op één locatie
  • Officiële trouwlocatie van de gemeente Putten
  • Oranjerie als trouwkapel voor de kerkdienst
  • 52 luxe hotelkamers
  • Culinaire verwennerij met een ‘gouden randje’
  • Gratis parkeergelegenheid voor 300 auto’s
Trouwlocatie Opstelling huwelijksceremonie in de Van Pallandtzaal in het kasteel

 

Burgerlijk huwelijk

Kasteel De Vanenburg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Putten. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in één van onze sfeervolle zalen, waaronder de Van Pallandtzaal in het kasteel. Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel. Jullie liefdevolle ja-woord komt op onze stijlvolle locatie fantastisch tot zijn recht.

Bekijk de zalen & ruimtes

 

Kerkelijke inzegening

Onze prachtige Oranjerie is dé ideale ruimte voor de kerkelijke inzegening of het burgerlijk huwelijk. De muzikale invulling van jullie trouwdienst komt prachtig uit door de unieke akoestiek in deze zaal. De Oranjerie beschikt over een (concert)vleugel en een pijporgel. 

Informatie aanvragen

Huwelijk, Oranjerie, Trouwen in een kasteel, Putten trouwlocatie
Winter wedding, Romantische trouwlocaties, bruiloft Kasteel, Trouwlocatie Putten

Trouwen in de winter of binnen 3 maanden?

Willen jullie de mooiste van dag van jullie leven vieren in de winter? Kasteel De Vanenburg is de perfecte locatie voor jullie winterbruiloft! Buiten het trouwseizoen om hebben wij net wat meer ruimte en mogelijkheden, daarom hebben wij speciaal voor de maanden januari, februari en maart een Winter Wedding Deal. 

Of willen jullie binnen 3 maanden jullie ja-woord geven? Vraag naar onze beschikbare dagen. Voor deze dagen hebben wij een aantrekkelijke Last Minute Deal.

 

Bekijk de Wedding Deals

Receptie & Feest

Klein Vanenburg is zeer geschikt voor een receptie of feestavond. De accommodatie beschikt over een Grand Café, Tuinzaal en Groot Auditorium. Grenzend hieraan bevindt zich een (overdekt) terras waar jullie gasten bij mooi weer heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

Meer informatie

Receptie feest, Putten,
Dessert in het restaurant van het kasteel

Lunch & diner

Op de dag van uw leven mag het culinaire gedeelte natuurlijk niet ontbreken. Jullie bruiloft krijgt een ‘gouden randje’ met een (luxe) broodjeslunch. Het diner zal geheel op jullie wensen worden afgestemd. Willen jullie graag een 3-, 4-, of 5-gangen diner? Een walking dinner? Of willen jullie de gasten een smakelijk buffet aanbieden of een luxe barbecue? Wij denken graag mee om voor jullie en jullie gasten een smakelijke en passende maaltijd vast te stellen.

 

Proost!

Bij deze onvergetelijke dag hoort natuurlijk een bruidstaart. Na de huwelijksceremonie is het tijd om samen te proosten en de taart aan te snijden. Proost samen met jullie gasten met een glaasje Prosecco. Of drink samen een kopje koffie of thee. De patissier kan zelf uitgekozen worden, maar wij geven ook graag een suggestie voor een banketbakker. 

Bruidstaart aansnijden op een unieke trouwlocatie
Hotelkamers zijn buiten in verschillende hofjes te vinden, Hotelkamers, Familiekamer hotel Veluwe,

Overnachten

Maak jullie huwelijksdag compleet met een verzorgde overnachting in een romantische suite. De suite beschikt over een slaapkamer met Queensize bed, een luxe badkamer met bad en aparte douche, een zitkamer, met airconditioning en koffie- en thee faciliteiten. 

Voor jullie gasten is het ook mogelijk om na de feestavond te genieten van een prinsheerlijke overnachting. In totaal zijn er 52 hotelkamers verspreid in vier hofjes over het landgoed. 

Bekijk de hotelkamers

 

Bruidsarrangement

Bij het boeken van een bruidsarrangement staat er bij aankomst champagne klaar, om samen een toost uit te brengen. De volgende ochtend verzorgen wij een uitgebreid en smakelijk ontbijt op de kamer. Zodat jullie met z’n tweetjes nog even kunnen nagenieten van jullie dag!

Neem contact op

Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat om van jullie huwelijksdag. Of wil je een afspraak maken of een rondleiding op onze locatie? Bel of mail gerust met onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon via 0341 – 37 53 92 of huwelijken@vanenburg.nl. Of neem contact op via onderstaand contactformulier. 

Trouwen op Kasteel De Vanenburg?