fbpx

Kerstdiners

Een culinair feest tijdens de feestdagen

Kerstdiner restaurant PuttenVier een onvergetelijke Kerst samen met uw vrienden of familie. Laat u tijdens de feestdagen culinair verwennen in combinatie met één of meerdere overnachtingen bij Kasteel De Vanenburg! 

N.B. De inhoud van onze menu’s is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, in verband met mogelijke beperkingen van onze leveranciers.

Kerstavond | 24 december 2020

Wij ontvangen u graag tijdens Kerstavond op ons landgoed om u volledig in de watten te leggen tijdens een overheerlijk 3-gangendiner inclusief brood en amuses.

Menu:

Voorgerecht:
Tataki van runderlende met crème van soja, sushi rijst, krokant van nori en rettich, komkommer ingelegd en schuim van komkommer

Optioneel bij te boeken: (Zeeduivelwangetje met sjalotcompote, citrus en schuim van sereh)

Hoofdgerecht:
Op karkas gebraden parelhoender met rilette van de bout, hete bliksem, witlof, parmaham, kingboleet en jus van jeneverbes

Nagerecht:
Frangipanetaartje met banaan, chocolade en multivitaminen sorbetijs

 

Eerste Kerstdag | 25 december 2020

Op Eerste Kerstdag serveren wij een uitgebreid 5-gangendiner  inclusief aperitief, brood, amuses en koffie/thee met friandises. 

Menu:

Voorgerecht:
Gebrande tonijn met mousse van tom kha kai, crème van gember en limoen en koriander olie

Tussengerecht:
Gebakken coquille met mangocompote, avocado, dashi beurre blanc, paksoi en peultjes

Tussengerecht:
Rouleaux van kwartel met aardpeer, artisjok en szechuanpeper

Hoofdgerecht:
Gebraden kalfslende met geglaceerde kalfswang, polenta, cavolo nero, rode biet, knolselderij en jus van sjalot

Nagerecht:
Gemarineerde ananas met gebrande kokos, chiboust van passievrucht en vanilleroomijs

 

Tweede Kerstdag | 26 december 2020

Op Tweede Kerstdag serveren wij een culinair 4-gangendiner  inclusief aperitief, brood, amuses en koffie/thee met friandises. 

Menu:

Voorgerecht:
Filet american van kalf met gelei van venkel, kreeftenvlees, zacht gegaarde eidooier, crouton en citroencrème

Tussengerecht
Zacht gegaarde heilbotfilet met krokante zuurdesem, crème fraîche, kaviaar, crème van bloemkool en schuim van peterselie

Hoofdgerecht:
Gebraden hertenrugfilet met pommes dauphine en truffel, crème van schorseneren, gebrande baby ui, kalettes en jus van rode wijn

Nagerecht:
Cremeux van mascarpone met mousse van amaretti, koffieroomijs, krokante chocolade en schuim van amaretto

 

Kerstarrangementen

Onze kerstdiners worden uitsluitend gereserveerd in combinatie met een van onze kerstarrangementen

Reserveren?

Wilt u graag een reservering plaatsen? Bel dan 0341 – 37 54 54 of stuur een e-mail naar [email protected].

Reserveer uw kerstarrangement 

We kijken er naar uit om u tijdens de feestdagen te verwelkomen!