fbpx

Keuzemenu voor groepen

Oktober, november & december 2019

Dessert van het keuzemenuDé manier om samen de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Wij presenteren u met trots het keuzemenu voor de maanden oktober, november en december 2019.

Voorgerechten
  • Gerookte zalm met eidooier, venkel, kerrie en radijs
  • Terrine van kalf met knolgroenten, zuurdesem en karnemelk
  • Bloemkool met piccalilly, gruyère en hazelnoot (V)

***

Hoofdgerechten
  • Snoekbaars met mousseline, rode biet, snijboon en beurre blanc
  • Eendenborst met mousseline, rode biet, snijboon en jus van appelstroop en gember
  • Knolselderij met knol mousseline, hangop van gezouten citroen, trompette de la mort, cantharellen en saus van paddenstoelen (V)

***

Desserts
  • Mousse van gebakken appel, karamel en kaneel, schuim van karamel en vanille ijs
  • Assortiment kaas


* (V): Dit is een vegetarisch gerecht

 

Tips om bij te boeken:
  • Amuse, brood en friet
  • Een vierde gang

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Interesse?

Het keuzemenu is mogelijk voor een groep van minimaal 8 personen. Heeft u interesse in het keuzemenu of wilt u een 5- of 6-gangen ‘Menu van de Chef’? Neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen. Bel 0341 – 37 53 54 of stuur een e-mail naar reserveringen@vanenburg.nl.