fbpx

Keuzemenu voor groepen

Februari & maart

Restaurant Putten Menu van de chef ZeebaarsDé manier om samen de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Wij presenteren u met trots het keuzemenu voor de maanden februari en maart 2020.

Voorgerechten

Dutch Yellowtail met avocado, gerookte paling en rode curry
Rilette van eend met specerijen, brioche en sinaasappel
Terrine van aardappel met knolselderij, kwartelei en Hollandaise saus (V)

***

Hoofdgerechten

Gebakken skreifilet met polenta, haricots verts, kingboleet en beurre blanc
Runderstaartstuk met polenta, knolselderij, en jus van rode wijn
Soufflé van Vacherin Mont d‘Or met walnoot, rode kool en appel (V)

***

Desserts

Olijfolie cake met ananas en karamelfluff
Assortiment kaas

* (V): Dit is een vegetarisch gerecht

 

Tips om bij te boeken:

  • Amuse
  • Brood
  • Frites
  • Amuse, brood en frites compleet

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Interesse?

Het keuzemenu is mogelijk voor een groep van minimaal 8 personen. Heeft u interesse in het keuzemenu of wilt u een 4,- 5- of 6-gangen ‘Menu van de Chef’? Neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen. Bel 0341 – 37 53 54 of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Bekijk ook:

Dinerkaart | Kleine kaart | High Tea | Groepsreserveringen