fbpx

Koffieconcert Wouter Harbers

Juli t/m oktober

Wouter Harbers speelt op de concertvleugel Steinway-D in de OranjerieElke laatste maandag van de maand bespeelt Wouter Harbers de concertvleugel, een Steinway-D, in de Oranjerie. U bent van harte welkom om te genieten van het concert en vooraf een kopje koffie te nuttigen. Er zijn twee concerten, om 10.30 uur en om 14.30 uur. De serie wordt feestelijk geopend, waarop Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.

Elke laatste maandag van de maand…

Tot en met oktober is het elke laatste maandag van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus hij neemt af en toe een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. De serie bestaat uit de volgende concerten:

  • Maandag 27 juli
  • Maandag 31 augustus
  • Maandag 28 september
  • Maandag 26 oktober

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Reserveren

Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer via [email protected] of bel  naar 06 3860 3539. Kijk op www.wouterharbers.nl voor meer informatie.

Locatie: Oranjerie (zie plattegrond)
Tijd ochtendconcert: 10.00 uur inloop, muziek van 10.30 – 11.30 uur
Tijd middagconcert: 14.00 uur inloop, muziek van 14.30 – 15.30 uur
Entree is gratis, een collecte na afloop.

Hartelijk welkom!

Lunchen

Wilt u voor of na het concert lunchen in het restaurant van Kasteel De Vanenburg of op het terras middenin de kasteeltuinen? Ontdek de smakelijke mogelijkheden van de kleine kaart. Voor het reserveren van een tafel,  kunt u contact opnemen per e-mail [email protected] of telefonisch via 0341 – 37 54 54.