fbpx

Koffieconcerten

Pianist Wouter Harbers

Wouter Harbers speelt op de concertvleugel Steinway-D in de OranjerieKom kennis maken met pianist Wouter Harbers tijdens zijn koffieconcerten in Putten. Elke laatste maandag van de maand bespeelt hij de concertvleugel, een Steinway-D, in de Oranjerie. U bent van harte welkom om vooraf een kopje koffie te nuttigen. Er zijn twee concerten, om 10.30 uur en om 14.30 uur wordt de serie feestelijk geopend, waarop Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.

Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi!

Elke laatste maandag van de maand…

Van april tot en met oktober is het elke laatste maandag van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus hij neemt af en toe een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. De serie bestaat uit zeven concerten:

  • 29 april: Muzikale kennismaking met ‘de mooiste pianomuziek’
  • 27 mei: Ontspannen bij ‘Sounds of Silence’ met violist Robert Cekov.
  • 24 juni: Luchtige wandel-liederen met bariton Rutger van Oeveren
  • 29 juli: Chopin-recital met ‘highlights van de piano-poëet’
  • 26 aug: Vrolijke fluitmuziek met Marjolein de Wit
  • 30 sept: Melancholie op de cello met Csaba Erdös
  • 28 okt: Pianoconcerto’s uit Wenen met prof. strijkkwartet (Bach Quartet)

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Reserveren

Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer via info@wouterharbers.nl of bel  naar 06 3860 3539. Kijk op www.wouterharbers.nl voor meer informatie.

Locatie: Oranjerie (zie plattegrond)
Tijd ochtendconcert: 10.00 uur inloop, muziek van 10.30 – 11.30 uur
Tijd middagconcert: 14.00 uur inloop, muziek van 14.30 – 15.30 uur
Entree is gratis, een collecte na afloop.

Hartelijk welkom!

Lunchen

Wilt u na het concert lunchen in het restaurant van Kasteel De Vanenburg of op het terras middenin de kasteeltuinen? Ontdek de smakelijke mogelijkheden van de kleine kaart. Voor beschikbaarheid en het reserveren van een tafel, mail info@vanenburg.nl of bel 0341 – 37 54 54.