fbpx

Live online óf live op locatie?

Hybride bijeenkomst Vergaderlocatie PuttenEr gaat niets boven echte ontmoetingen. Toch kan samenkomen met een grote groep in deze tijd een uitdaging zijn, daarvoor bieden hybride bijeenkomsten en webinars een uitkomst. Door live met een deel van het publiek op locatie te combineren met een digitale ontmoetingsplaats.

Wij werken met geavanceerde partners om de techniek en livestreams in goede banen te leiden. Zo kunnen deelnemers die niet fysiek aanwezig zijn, uw evenement of bijeenkomst wel online bijwonen. Denk aan camera’s voor het in beeld brengen, een mooi decor, licht en geluid, een veilige login, interactie door middel van een chat en aanwezigheid van technici om de (live)streams in goede banen te leiden. Het is ook mogelijk om de bijeenkomst op te nemen en om een later moment weer terug te kijken. 

Zalen voor een prachtige decor

We hebben prachtige zalen voor de opnames. Denk aan de Oranjerie, Ridderzaal of Spiegelzaal. Deze zalen bieden een prachtig decor voor uw bijeenkomst, waarmee u de juiste sfeer kunt creëren. Er zijn ook verschillende opstellingen mogelijk. Wat dacht u van een mooie lounge voor de presentatoren, een rondetafelgesprek of bijvoorbeeld een studioruimte?

Zowel online als live

Wanneer u een online & fysieke bijeenkomst wilt combineren, dan is Klein Vanenburg daar zeer geschikt voor. Groot Auditorium, onze grootste zaal, kan ingericht worden voor de opnames waar de presentatoren en deelnemers aanwezig zijn. In de naastgelegen zaal kan bijvoorbeeld de techniek geregeld worden. 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten of het houden van een hybride bijeenkomst of webinar? Wij denken graag met u mee zodat u zorgeloos uw bijeenkomst kunt houden! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via 0341-375354 of via [email protected] 

Informatie aanvragen

Bekijk ook:

Zaalcapaciteit 1,5 meter | Vergaderarrangementen | Borrelarrangement