Luxe vergaderlocatie

Een luxe vergaderlocatie vindt u in Kasteel De Vanenburg in Putten. Wij zijn omringd door een historisch landgoed waar iedere gast zich welkom voelt. Als vanzelfsprekend staan wij open voor de wensen en voorkeuren die u koestert. De authentieke schoonheid van iedere aparte ruimte hebben wij weten te combineren met diverse hightech voorzieningen. Wij garanderen dat het u en de andere gasten tijdens een vergadering nergens aan ontbreekt.

Dankzij onze luxe vergaderlocatie wordt iedere vergadering een succes. Het is voor ons van onwillekeurig belang of u een congres wilt beleggen, een conferentie wilt houden of een meerdaagse training wilt geven. Onze zalen bieden iedereen namelijk een breed scala aan mogelijkheden. Zelfs de organisatie van een groot evenement kunnen wij u uit handen nemen. Wij beschikken over 52 luxe hotelkamers die schitterend in de natuur liggen.

In onze luxe vergaderlocatie wordt u voorzien van alle modern comfort. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en uw voorkeuren met u door te nemen. Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van al wat wij u te bieden hebben.

Bekijk ook eens:

Mooie locatie voor trainingen | Mooie vergaderlocatie in Gelderland | Locatie seminar

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B