Jubilea

Vier uw jubileum, verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid bij Kasteel De Vanenburg en bezorg uzelf en uw gasten een memorabel verblijf. Een persoonlijke touch tijdens zo’n gelegenheid zorgt voor een onvergetelijk samenzijn. Laat u volledig in de watten leggen. Van een kopje koffie met gebak tot een gezellig borrel of een culinair diner tot aan een samelijk buffet. Elke bijeenkomst vinden wij uniek en verdient onze persoonlijke aandacht en service. Wij bespreken graag samen met u uw wensen.

Een onvergetelijk feest
De Van Esselzaal, Serre, Van Pallandtzaal en het Grand Café zijn intieme en sfeervolle ruimtes voor bijvoorbeeld een diner. Wilt u uw jubileum met een groter gezelschap vieren? Ook dit is mogelijk in ons complex Klein Vanenburg. Neem voor meer informatie, een persoonlijke rondleiding of een offerte op maat contact met ons op. Een glimlach op uw gezicht en op dat van uw gasten is ons gezamenlijke doel.

Lees verder onder slideshow

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Bekijk meer

De Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Deze zaal wordt omarmd door schitterende raampartijen en is gelegen aan de zijkant van ons kasteel.

RESERVEER

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor bijvoorbeeld een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen.

Reserveer

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

Bekijk meer