fbpx

Restaurant Putten

Restaurant in een prachtige ambiance met uitzicht over de kasteeltuinen

Welkom in ons restaurant in Putten. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. In ons restaurant kunt u écht dineren in stijl.

Met veel passie en persoonlijke aandacht zet het keukenteam onder leiding van onze chef-kok Richard Broersma verrassende en smakelijke creaties op tafel, waarbij zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van gerechten van het seizoen en groeten, fruit en kruiden uit de kasteeltuin. Of u nou aanschuift voor een romantisch diner of een zakelijke bijeenkomst, hier is kwaliteit gegarandeerd en staat genieten voorop!

Menukaarten

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze menukaarten. Selecteer hieronder de menukaart die u wilt bekijken:

Voor gezelschappen met meer dan 12 personen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Daarvoor doen wij graag een passend voorstel op maat.

Afhalen

In de weekenden in juni, juli en september is het bij Kasteel De Vanenburg ook mogelijk om een High Tea & Diner Box af te halen. Een heerlijk genietmoment voor thuis!

Openingstijden

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag voor onder andere een kopje koffie of thee, lunch, high tea of diner. Ieder seizoen kunt u genieten van een nieuwe dinerkaart met bijpassende gerechten of een speciaal thema-diner. Benieuwd naar de activiteiten? Bekijk ook de agenda.

Reserveren bij ons restaurant in Putten

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om tijdig te reserveren via [email protected] of 0341-375454. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Reserveer een tafel >

Broodje hamburger op het terras bij het restaurant van Kasteel De Vanenburg Putten

Lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze kleine kaart

Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Het terras is geopend van april tot en met september. 

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk de kleine kaart
3-gangendiner restaurant Putten

Diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. 

Bekijk de dinerkaart
Kinderen spelen in de kasteeltuinen achter het restaurant

Kinderkaart

Gerechten voor stoere prinsen en mooie prinsessen

Wilt u graag samen met uw kinderen komen eten? Speciaal voor kinderen hebben wij een kindermenukaart samengesteld. Genieten van een lekker voorgerecht of uitgebreid smullen van een heerlijk hoofdgerecht? Kinderen mogen kiezen van hun eigen kaart. 

Bekijk de kinderkaart
High Tea in het restaurant kasteel Putten

High Tea

Onweerstaanbare lekkernijen op een unieke locatie

Geniet samen van een moment van pure ontspanning én heerlijke versnaperingen tijdens een High Tea Arrangement. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen. 

Bekijk de High Tea