Restaurant

Restaurant in een prachtige ambiance met uitzicht over de kasteeltuinen

Wees welkom in ons a la carte restaurant. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok verrassende en smakelijke creaties op tafel. Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance.

Het restaurant is open van maandag tot en met zaterdag voor onder andere:

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om tijdig te reserveren via info@vanenburg.nl of 0341-375454.

Reserveer een tafel >

Bekijk onderstaand onze menukaarten.

Lunch in het kasteel, Restaurant Putten, Restaurant Veluwe

Lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze kleine kaart

Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Het restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend. Het terras is geopend van april tot en met september. 

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk de kleine kaart
Culinair dineren restaurant Putten

Diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. Het restaurant is van maandagavond t/m zaterdagavond geopend.

Bekijk de à la carte kaart
Kinderen spelen in de kasteeltuinen achter het restaurant

Kinderkaart

Gerechten voor stoere prinsen en mooie prinsessen

Wilt u graag samen met uw kinderen komen eten? Speciaal voor kinderen hebben wij een kindermenukaart samengesteld. Genieten van een lekker voorgerecht of uitgebreid smullen van een heerlijk hoofdgerecht? Kinderen mogen kiezen van hun eigen kaart. 

Bekijk kinderkaart
Restaurant Putten, Gebraden achterbout van hert met aardappelmousseline, pompoen, spruiten en rodewijnjus

Wildmenu

Met heerlijke wildgerechten

Geniet van heerlijke wildgerechten en ouderwetse verwennerij in ons a la carte restaurant. De keukenbrigade introduceert van 19 oktober t/m eind januari een speciaal wildmenu. Een sfeervolle beleving die u zeker niet mag missen! 

Bekijk het wildmenu
High Tea in het restaurant kasteel utten

High Tea Arrangement

Onweerstaanbare lekkernijen op een unieke locatie

Geniet samen van een moment van pure ontspanning én heerlijke versnaperingen tijdens een High Tea Arrangement. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen. 

High Tea Arrangement