fbpx

Hotelkamers

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn gesitueerd in de vier hofjes, verspreid over het landgoed. De mooie omgeving en de parkachtige tuinen zorgen voor een ultieme ervaring van rust.
Kasteel hotel, overnachten in een kasteel, slapen in een kasteel
Familiekamer hotel Veluwe, Hotel Putten, Kasteel hotel
Landgoed, Mooie vergaderlocatie Gelderland
Omgeving van het landgoed, Fietsarrangement, Wandelarrangement, E-bike arrangement
Terras, Restaurant in Putten, Kasteel Restaurant
Kasteel de Vanenburg, Trainingslocaties, Vergaderen Kasteel, Locaties rondom Amersfoort, Conferentielocatie

Superior Suite

De 2 Superior Suites  zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Executive Tweepersoonskamer

Onze 4 Executive Tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Kingsize bed, Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met een bubbelbad.

Deluxe Tweepersoonskamer

De 12 Deluxe Tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau en meten circa 27 vierkante meter.

Deluxe Familiekamer

De 12 Deluxe Familiekamers zijn voorzien van een twinsize bed en hebben een aparte woonkamer, met een uitklapbare slaapbank voor de kinderen.

Comfort een- en tweepersoonskamers

Onze 8 Comfort Eenpersoonskamers en 20 Comfort Tweepersoonskamers zijn circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

Boek uw hotelkamer

Hotelkamers zijn buiten in verschillende hofjes te vinden, Hotelkamers, Familiekamer hotel Veluwe,