fbpx

Hotelkamers

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn gesitueerd in de vier hofjes, verspreid over het landgoed. De mooie omgeving en de parkachtige tuinen zorgen voor een ultieme ervaring van rust.
Kasteel hotel, overnachten in een kasteel, slapen in een kasteel
Familiekamer hotel Veluwe, Hotel Putten, Kasteel hotel
Landgoed, Mooie vergaderlocatie Gelderland
Omgeving van het landgoed, Fietsarrangement, Wandelarrangement, E-bike arrangement
Terras, Restaurant in Putten, Kasteel Restaurant
Kasteel de Vanenburg, Trainingslocaties, Vergaderen Kasteel, Locaties rondom Amersfoort, Conferentielocatie

Superior Suite

De 2 Superior Suites  zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een extra grote woonkamer, Espresso koffiehoek, airconditioning, luxe badkamer met bad en Kingsize bed. De suites zijn tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Bekijk de kamer

Executive Tweepersoonskamer

Onze 4 Executive Tweepersoonskamers van 37 vierkante meters zijn voorzien van extra luxe zoals een Kingsize bed, Espresso koffiebar, airconditioning en een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen. 

Bekijk de kamer

Deluxe Tweepersoonskamer

De 12 Deluxe Tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau en meten circa 27 vierkante meter. 4 kamers zijn voorzien van een Twinsize bed en 8 kamers zijn voorzien van een Kingsize bed en airconditioning. 

Bekijk de kamer

Deluxe Familiekamer

Onze 6 Deluxe familiekamers met airconditioning hebben een Twinbed en in de naastgelegen woonkamer de beschikking tot een uitklapbare slaapbank. Ze zijn daarmee geschikt voor een gezin van maximaal 4 personen.

Bekijk de kamer

Comfort een- en tweepersoonskamers

Onze 8 Comfort Eenpersoonskamers en 20 Comfort Tweepersoonskamers zijn circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

Bekijk de kamer

Boek uw hotelkamer

Hotelkamers zijn buiten in verschillende hofjes te vinden, Hotelkamers, Familiekamer hotel Veluwe,