fbpx

Wat zeggen bruidsparen over ons?

Met veel plezier en persoonlijke aandacht mogen wij de mooiste bruiloften faciliteren. Wij vinden het geweldig om deze ‘onvergetelijke dag’ tot in de puntjes te mogen verzorgen. Een aantal reacties van onze bruidsparen delen wij graag met u.

Gemiddeld krijgt Kasteel De Vanenburg een 9,1 van de 10 van bruidsparen 
(op basis van 45 reviews)

Wilt u ook een review achterlaten?

Review delen

 


Wij hebben binnen 5 weken in samenwerking met Kasteel De Vanenburg een fantastische bruiloft kunnen organiseren waarbij wij, en onze gasten, optimaal hebben genoten! Alles was goed verzorgd en wij kunnen absoluut terugkijken op een geweldige dag! Wij zijn erg tevreden!
Bruidspaar Van Der Hoeven – Van Herwerden

Wij hadden (mede door het weer) een sprookjesachtige dag. Er hing een relaxte sfeer en de kinderen genoten enorm van de prachtige tuin met schommel)
Bruidspaar De Valk

Wij hebben de hele dag als een oase van rust ervaren door de relaxte en fijne omgang met het personeel. De kwaliteit van eten en drinken was optimaal en dit kregen we van al onze daggasten en avondgasten terug! Mede door de Vanenburg hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad!
Bruidspaar Veluwenkamp-Kous

We hebben een geweldige dag gehad bij Kasteel de Vanenburg. Alles viel op zijn plek toen we er waren. Fijn dat alles mogelijk was.
Bruidspaar Veen-Lauwrier

Onbeschrijfelijk mooi. Het was een geweldige, zonnige dag waarop al onze gasten het naar hun zin hadden en alles voortreffelijk was geregeld.
Bruidspaar Van de Groep

Trouwen in een sprookjesachtig mooie omgeving. De Theekoepel doet hierbij de rest.
Bruidspaar Wallach

Het was een vrolijke, sfeervolle, dag met alleen maar positieve reacties! Het was geweldig! Jullie stonden altijd voor ons klaar!
Bruidspaar Van Veldhuizen

De mooiste dag op een prachtige locatie
Bruidspaar Haveman – Kats