fbpx

Samen staan we sterk!

Door de sluiting van de horeca zitten veel horecazaken zonder inkomsten. Naast het bestellen van onze brunch, High Tea en diner box  kun jij Kasteel De Vanenburg ook helpen met het aanschaffen van een waardebon via #Helpdehoreca of de kasteel voucher. Houd die lunch, diner of overnachting te goed. Zo help jij ons nu en heb jij iets leuks om naar uit te kijken. Uiteraard is het ook mogelijk om de Vanenburger Box of voucher cadeau te geven.

#helpdehoreca

#Helpdehoreca

Wij hebben ons aangesloten bij www.helpdehoreca.nl. Hier kun je een waardebon aanschaffen voor ons restaurant. 

Waardebon bestellen

Voucher van Kasteel De Vanenburg; origineel cadeau

Kasteel De Vanenburg voucher

Verras uw geliefde, familie, vrienden, collega’s of een zakelijke relaties met een bijzonder cadeau: een op maat gemaakte Kasteel De Vanenburg voucher. 

Cadeaubon bestellen

Vanenburger Brunch Box

Vanenburger Brunch Box

Tip voor het weekend! Geniet thuis van een heerlijke luxe Vanenburger brunch. Bestel nú de Vanenburger Brunch Box voor € 39,50 (voor 2 personen)! De bezorgdagen van deze brunch box zijn op vrijdag 24 april en vrijdag 1 mei. 

Brunch box bestellen

high tea voor secretaresses bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Vanenburger High Tea

Een echt genietmomentje voor thuis: de Vanenburger High Tea. Bestel nú de High Tea voor € 17,50 per persoon! De bezorgdagen zijn op vrijdag 24 april, vrijdag 1 mei, vrijdag 8 mei (Tip voor Moederdag!) en vrijdag 15 mei.

High Tea bestellen

Vanenburger Diner Box

Vanenburger Diner Box

Naast de Vanenburger Brunch Box en Vanenburger High Tea gaat Kasteel De Vanenburg ook een diner box aan huis bezorgen. De bezorgdagen zijn op vrijdag 8 mei, vrijdag 15 mei, vrijdag 22 mei en vrijdag 29 mei. 

Lees meer