Stagiair(e) / Leerling Keuken & Bediening

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats of leerplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) / Leerling Keuken

Stagiair(e)/ Leerling Bediening

Bediening en keuken heeft een vacature voor stagesJe maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons landgoed. Of het nu een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruilofts)feest is: alles draait om de belevenis van de gast.

Werkzaamheden keuken

Op deze uitdagende, veelzijdige en afwisselende werkplek ben je mede verantwoordelijk voor het bereiden, de opmaak en het doorgeven van gerechten. In een team zorg je er voor dat onze gasten fantastische gerechten op tafel krijgen.

Werkzaamheden bediening

  • Ontvangen van onze gasten;
  • Mede verzorgen van ontbijt, lunch en diner;
  • Opbouwwerkzaamheden ter voorbereiding van een bijeenkomst;
  • Het verzorgen van onze vergaderaccommodaties.

Organisatie

Wij zouden het leuk vinden om jou in ons team op te nemen en je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. We bieden een werkomgeving met vrijheid en ruimte voor inbreng. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn. Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding.

Reageren

Ben je in het bezit van een gastgerichte en enthousiaste persoonlijkheid? Ben jij creatief en leergierig? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (gstormmesand@vanenburg.nl).

 

Bekijk alle vacatures >