Stagiair(e) Sales & Marketing

Volg jij momenteel een studie Communicatie, Marketing, Commerciële Economie, Hotelschool of een andere gerelateerde MBO/HBO opleiding en ben je op zoek naar een (afstudeer)stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) Sales & Marketing

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die de afdeling Sales & Marketing actief ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het telefonisch aannemen van aanvragen en het opstellen van offertes;
  • Ontvangen van relaties en het verzorgen van rondleidingen;
  • Helpen met organiseren van events;
  • Voorbereiden van en het representeren van Kasteel De Vanenburg op beurzen;
  • Ondersteunende activiteiten op het gebied van marketing;
Wie zoeken wij?

Een kandidaat met een grote mate van zelfstandigheid die ook goed in teamverband kan werken. Je toont inititief, bent proactief en creatief. Je bent niet bang voor deadlines en zorgt voor een goede planning. Je hebt affiniteit met de horecabranche en een goede commerciële instelling.

Wat bieden wij?

Een werkomgeving met vrijheid en ruimte voor inbreng. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn. Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding.

Reageren

Interesse in deze leuke en uitdagende stageplaats? Stuur dan je motivatie en c.v. naar Gerry Stormmesand-Mulder (gstormmesand@vanenburg.nl). Meer informatie over de werkzaamheden kun je krijgen bij Bernhard Baan via telefoonnummer 0341-375454.

 

Bekijk alle vacatures >