fbpx

Top locatie op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg is een top locatie op de Veluwe, waar u terecht kunt voor vergaderingen, een heerlijk diner of een betoverende bruiloft. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, variërend van een eenpersoonskamer tot een luxe bruidssuite. Kasteel De Vanenburg is de top locatie op de Veluwe voor alle gelegenheden.

Een culinaire verrassing

Op deze top locatie op de Veluwe kunt u genieten van een culinaire verrassing in één van de vier restaurants. Van een klassieke lunch tot een weelderig zes gangen diner, wij bereiden het met veel liefde voor u in onze sfeervolle restaurants. Bovendien kunt u ook dit jaar weer reserveren voor één van de Kasteeldiners. Op vastgestelde data schuift u bij Kasteel De Vanenburg aan voor een heerlijk vijf gangen menu. Hier vindt u een overzicht van de beschikbare data. Kom voor een heerlijk diner naar onze top locatie op de Veluwe!

Sprookjeshuwelijk

Bent u benieuwd wat deze top locatie op de Veluwe u nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens rustig rond op deze website. Het is ook mogelijk om uw sprookjeshuwelijk werkelijkheid te laten worden bij Kasteel De Vanenburg. Voor meer informatie of reserveringen, kunt u bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl.

Bekijk ook eens:

Trainingslocaties (in Putten, Veluwe) | Vergaderarrangementen | Kasteel vergaderen

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B