Allround Facilitair Medewerker

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Allround Facilitair Medewerker
(groenvoorziening/technische dienst)
(m/v) (fulltime)

Team Facilitaire dienst en groenvoorziening van Kasteel De Vanenburg in de tuinkas

Je maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten kunnen genieten van een fantastisch verblijf op ons landgoed. Je levert een bijdrage aan de optimale uitstraling van onze locatie.

Functie

Ben jij iemand die zich verantwoordelijk voelt voor de orde, netheid en veiligheid in en om ons Kasteel en de bijgebouwen? Vind je het daarnaast ook leuk om je handen uit de mouwen te steken om ervoor te zorgen dat onze tuinen er tip top uitzien? Ben jij een duizendpoot die breed inzetbaar is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen en inventaris;
  • oplossen van eenvoudige storingen;
  • verlenen van technische assistentie bij congressen en vergaderingen;
  • uitvoerende werkzaamheden in de groenvoorziening;
  • de opbouwwerkzaamheden ter voorbereiding van een bijeenkomst;
  • verrichten van shuttleservice van en naar station Putten;
  • verrichten van ondersteunende onderhoudswerkzaamheden voor de verschillende afdelingen.
Wie zoeken wij?

Iemand die ervaring heeft met klein technisch onderhoud en reparaties en aantoonbare kennis van elektrotechniek. Je bent enthousiast, gastgericht, flexibel en in het bezit van een rijbewijs. Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je bent bereid op zaterdag en soms ook onregelmatig te werken. Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Ervaring met het uitvoeren van groenwerkzaamheden en kennis van bomen/planten is een pré. Je hebt een BHV/EHBO diploma of bent bereid deze te halen

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met een ongedwongen sfeer. Je maakt deel uit van een enthousiast team met leuke collega’s. Een informele en no-nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Ben jij enthousiast? Stuur dan je motivatie met CV per email t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (gstormmesand@vanenburg.nl). Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Wim Burger (Hoofd Technische Dienst) op telefoonnummer 0341-375454.

 

Bekijk alle vacatures >