fbpx

Bijbaan huishoudelijke dienst & spoelkeuken

  • Ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie?
  • Ben jij beschikbaar op zaterdag overdag of een avond in het weekend of door de week?
  • Heb je een gezellige persoonlijkheid?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team huishoudelijke dienst:

Samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst zorg je ervoor dat het kasteel, de publieke ruimtes, de zalen en de hotelkamers er spik en span uitzien. Wij zijn op zoek naar medewerkers die beschikbaar zijn op zaterdag van 7.00 – 15.00 uur, van 10.00 – 15.00 uur of van 18.00 – 21.00 uur.

Team spoelkeuken:

Samen met je collega’s van de spoelkeuken zorg je ervoor dat al het glaswerk, serviesgoed en bestek er weer blinkend uitzien. Wij zijn op zoek naar medewerkers die beschikbaar zijn op 1 of 2 avonden per week (maandag tot en met zaterdag) vanaf 18.00 uur.

Welkom in ons team!

“Wij zijn je aanstaande collega’s van Kasteel De Vanenburg en werken op een 17e-eeuws landgoed in een prachtige omgeving. Een dynamische werkomgeving met een leuke ongedwongen sfeer waar een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf. ‘Onvergetelijke momenten op een 17e-eeuws landgoed’ noemen wij dat. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruiloft)feest is: alles draait om de belevenis van onze gasten. “

Wil jij, samen met ons, de gasten van Kasteel De Vanenburg deze onvergetelijke belevenis meegeven? Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat bieden wij?
  • Leuke personeelsuitjes
  • Flexibele werkuren in overleg 
  • Marktconform salaris (CAO horeca) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • En uiteraard… hele enthousiaste en gezellige collega’s
Reageren

Ben jij enthousiast? Wij ontvangen graag je motivatie met CV per e-mail t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder ([email protected]). Bellen mag natuurlijk ook met Gerry Stormmesand op telefoonnummer 0341-375454.

Neem contact op

 

Bekijk alle vacatures >