Medewerker Bediening

In Putten ligt Kasteel De Vanenburg. Ons professionele en enthousiaste team stelt gasten in de gelegenheid een bezoek aan ons Kasteel te ervaren als een uitzonderlijke en succesvolle gebeurtenis. Of het nu gaat om een training, een vergadering, een culinair hoogtepunt of een bijzonder evenement op niveau, Kasteel De Vanenburg biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker Bediening (m/v)

Team bediening zoekt een nieuwe medewerker

Je maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons landgoed. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruilofts)feest is: alles draait om de belevenis van de gast.

Functie

Ben jij een teamplayer, iemand die gastgerichtheid hoog in het vaandel heeft en ervoor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het ontvangen van onze gasten;
  • Het verzorgen van ontbijt, lunch en diner;
  • De opbouwwerkzaamheden ter voorbereiding van een bijeenkomst;
  • Het verzorgen van onze vergaderaccommodaties;
  • Het verzorgen van bardiensten.
Wie zoeken wij?

Iemand die bezit over een gastgerichte, representatieve en vakbekwame persoonlijkheid. Afgeronde mbo-opleiding niveau 3 – 4. Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, Nederland en Engels. Relevante werkervaring in gerenommeerde bedrijven is een pré.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met een ongedwongen sfeer. Je maakt deel uit van een enthousiast team met leuke collega’s. Een informele en no-nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Ben jij enthousiast? Stuur dan je motivatie met CV per email t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (gstormmesand@vanenburg.nl). Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Hans van Tiel (Chef bediening) op telefoonnummer 0341-375454.

 

Bekijk alle vacatures >