Enthousiaste stagiair Front Office

Volg jij momenteel een MBO-opleiding in de studierichting Hotelmanagement, Front Office of een andere horeca gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enthousiaste stagiair Front Office

Je maakt deel uit van een team dat op ieder moment van de dag het eerste aanspreekpunt is voor onze particuliere en zakelijke gasten. Een grote tevreden glimlach op het gezicht van onze gast(en) is ons gezamenlijke doel!

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het welkom heten van, service verlenen en informatie verstrekken aan (internationale) gasten;
  • administratieve werkzaamheden
  • de bediening van de telefooncentrale
Organisatie

Wij zouden het leuk vinden om jou in ons team op te nemen en je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. We bieden een werkomgeving met vrijheid en ruimte voor inbreng. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn. Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding.

Reageren

Ben je in het bezit van een gastgerichte, representatieve en vakbekwame persoonlijkheid? Heb jij een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid? Stuur dan een email met motivatie en CV tav Gerry Stormmesand-Mulder (gstormmesand@vanenburg.nl). Voor nadere inlichtingen betreffende de inhoud van de werkzaamheden kun je contact opnemen met Lieke Schuurmans (Manager Front Office), telefoon 0341-375454.

 

Bekijk alle vacatures >