fbpx

Vanenburger High Tea

Onweerstaanbaar lekker voor thuis

Vanenburger High TeaEen echt genietmomentje voor thuis: de Vanenburger High Tea. Bestel nú de High Tea voor € 17,50 per persoon! Daarnaast is het ook mogelijk om de Vanenburger Diner Box af te halen bij Kasteel De Vanenburg. De afhaaldag is op vrijdag, maar u kunt uw eigen genietmoment bepalen in het weekend! 

Reserveer alvast per mail: [email protected] of telefonisch via 0341 – 37 53 54. 

High Tea bestellen


Inhoud van de Vanenburger High Tea

Benieuwd naar de inhoud van de High Tea? Ter indicatie: 

  • Brownie, macaron, muffin, bonbons, lemoncurd met frambozen
  • Crostini met eiersalade en gerookte zalm
  • Quiche
  • Scones met clotted cream en marmelade
  • Verschillende thee soorten

Voor € 17,50 per persoon.

De inhoud kan per week iets afwijken van bovenstaand voorbeeld. Op dit moment kunnen we door de situatie en kleinere oplage bestellingen helaas geen uitzonderingen maken voor dieet- en allergiewensen. 

Bestellen

Kies uw genietmoment

Of u nu op vrijdag, zaterdag en/of zondag geniet van de High Tea, bepaalt u helemaal zelf. De producten kunnen (mits gekoeld) een paar dagen bewaard worden. 

Tip: Bekijk ook Vanenburger Diner Box


Afhalen

  • Afhalen is mogelijk op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur bij Kasteel De Vanenburg (Vanenburgerallee 13, 3882RH Putten).
  • Wenst u een ander tijdstip? Bel gerust om te overleggen. 

 

Tips om bij te bestellen: 

  • Een fles Sparkling Tea voor € 20,- (ook alcoholvrij) 

Over de Sparkling Tea (5% alcohol)

De Sparkling Tea is verkrijgbaar in vele Michelin-restaurants in Nederland. De Sparking Tea, met 5% alcohol, heeft zijn basis in de groene theeën en bevat duidelijke citrus tonen. Met een frisse en minerale smaak en een smaakbeleving met tinten van exotisch fruit. De citrus aroma’s blijven aangenaam op de achtergrond. Super fris en opwekkend! 

Over de Sparkling Tea (alcoholvrij)

Een ongelooflijk rijke, lange en complexe smaak voor diegenen die liever geen alcohol drinken. In totaal bevat deze Sparkling Tea 13 theesoorten! De eerste indruk is fris en levendig, met aangename tonen van bloemen, jasmijn en kweepeer. Daarna vermengen deze zich met de zachtheid van kamille en witte thee, en zorgen de geselecteerde zwarte theeën voor een plezierige structuur. Ten slotte volgen delicate tonen van appel en specerijen dankzij de Chai thee. 


 

Reserveren

Wilt u de Vanenburger High Tea bestellen? Dan kan door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen naar 0341 – 37 53 54 of door onderstaand formulier in te vullen. Maak uw bestelling definitief door het bedrag over te maken naar NL46RABO0116673737, t.n.v. Kasteel De Vanenburg en o.v.v. uw voor- en achternaam.

Let op! Bestellen vóór het weekend kan tot donderdag 12.00 uur.

Tip! Is er iemand jarig of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Geef de Vanenburger High Tea, Vanenburger Diner Box of een voucher cadeau


Vanenburger High Tea bestellen

Datum:

Aantal personen

Extra bijbestellen

Naam

Adres

E-mail

Telefoon

Vragen of opmerkingen?

Bijv. bijzondere bezorginformatie

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?