fbpx

Vergaderen op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg maakt vergaderen op de Veluwe pas echt bijzonder. Wij hebben geschikte vergaderzalen met een uitgebreid scala aan faciliteiten. In alle zalen is geavanceerde techniek beschikbaar als u deze nodig hebt. U kunt in een comfortabele omgeving al uw vergadering plannen.

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u verschillende vergaderzalen in een bijzondere omgeving. Het landgoed heeft een rijke historie, die wij behouden hebben. De vele moderne voorzieningen, zoals audiovisuele middelen, zijn aangebracht zonder storend te zijn. Verder kunt u gebruik maken van comfortabele voorzieningen en apparatuur inhuren. Alles bij elkaar maakt dat vergaderen op de Veluwe tot een plezierige ervaring. De vergaderzalen zijn te vinden in het Kasteel, het Koetshuis, de Oranjerie, Vaeneveldstaete en Klein Vanenburg. Bij meerdaagse evenementen kunt u overnachten in onze hotelkamers.

Meer informatie over vergaderen op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg vindt u op deze website. U vindt onze zalen in Putten. Ons hospitality team hoort graag al uw wensen om hieraan te kunnen voldoen. U kunt online een offerte aanvragen of ons telefonisch bereiken voor meer informatie.

Bekijk ook eens:

Vergaderlocatie midden Nederland | Vergaderlocaties in de regio Amersfoort | Bijzondere locatie

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B