fbpx

Vergaderen op een landgoed

Vergaderen op een landgoed was nog nooit zo aangenaam als bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Hier kunt u uw vergadering even onderbreken om een frisse neus te halen tijdens een wandeling door de prachtige omgeving. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om te blijven overnachten, Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 luxe hotelkamers. Vergaderen op een landgoed biedt u enkel voordelen.

Staetenzaal

Indien u wilt vergaderen op een landgoed, kunt u bij Kasteel De Vanenburg kiezen uit 16 verschillende vergaderzalen. Afhankelijk van het gezelschap en het doel van de vergadering zoeken wij een passende locatie. In Vaeneveldtstaete vindt u drie prachtige vergaderzalen. De grootste daarvan is de Staetenzaal die over veel licht beschikt. U kunt hier met maar liefst 32 personen vergaderen aan een schitterende ronde tafel.

Prachtig landgoed

Wilt u binnenkort vergaderen op een prachtig landgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reserveringen. U kunt bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl. Vraag ook naar de mogelijkheden om uw vergadering te onderbreken voor een klassieke lunch op ons prachtige landgoed.

Bekijk ook eens:

Vergaderen op de Veluwe | Vergaderlocatie midden Nederland | Vergaderlocaties in de regio Amersfoort

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B