fbpx

 

Vergaderlocatie midden Nederland

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u een unieke vergaderlocatie in het midden van Nederland. Wij zijn landelijk zeer centraal gelegen. We bevinden ons namelijk slechts veertig kilometer van Utrecht en zeventig kilometer van Amsterdam. Onafhankelijk van de soort vergadering die u wilt beleggen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons team van meer dan zestig enthousiaste mensen staat klaar om u alles uit handen te nemen.

Onze vergaderlocatie in het midden van Nederland beschikt over een groot aantal zalen die allen zijn voorzien van diverse hightech voorzieningen. In de integratie hiervan hebben we speciale aandacht besteed aan het behoud van de historische uitstraling van het Kasteel. Na het vergaderen kunt u plaatsnemen in één van onze restaurants. U hebt zelfs de mogelijkheid om te overnachten in één van de hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes midden in de natuur.

Wie kiest voor onze vergaderlocatie in het midden van Nederland kiest voor stijl, levendigheid en comfort. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden het aansluiten op de specifieke voorkeuren die u hebt.

Bekijk ook eens:

Vergaderlocaties in de regio Amersfoort | Bijzondere locatie | Bijzondere vergaderlocatie

 

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B