fbpx

Vergaderlocaties in de regio Amersfoort

Kasteel De Vanenburg behoort tot de meest exclusieve vergaderlocaties van de regio Amersfoort. Wij zijn gevestigd op een schitterend landgoed in Putten. In de uitvoering van ons werk streven we er naar iedere gast zich van harte welkom te laten voelen. Bij binnenkomst staat ons enthousiaste team klaar om te zorgen dat het u en de andere gasten nergens aan ontbreekt. Onze luxe vergaderzalen zijn voorzien van moderne hightech voorzieningen.

U hebt een ruime keuze in vergaderlocaties in Amersfoort maar u voelt zich nergens zo prettig als bij Kasteel De Vanenburg. Wij beschikken over in totaal zeventien vergaderzalen die plaats bieden aan 8 tot 275 personen. Met onze hulp wordt de vergadering die u wilt beleggen een gegarandeerd succes. Wij staan namelijk volledig tot uw beschikking. Na een bijeenkomst kunnen de gasten overnachten in één van onze 52 luxe hotelkamers. Deze zijn schitterend gelegen in de natuur elk in zijn afzonderlijke hofjes.

Van alle vergaderlocaties in regio Amersfoort staan wij het hoogst aangeschreven. Dit komt doordat wij de rijke historie van het Kasteel graag levend houden. Als vanzelfsprekend kunnen wij u meer vertellen over alle vergadermogelijkheden.

Bekijk ook eens:

Bijzondere locatie | Bijzondere vergaderlocatie | Centrale vergaderlocatie

 

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B