Wildmenu

Heerlijke wildgerechten

Geniet van heerlijke wildgerechten en ouderwetse verwennerij in ons a la carte restaurant. De keukenbrigade introduceert van 15 oktober t/m 31 januari een speciaal wildmenu. Een sfeervolle beleving die u zeker niet mag missen! 

Bekijk ook de kleine kaart, het high tea menu of de seizoensgebonden menukaart. 

Marbré van gerookte fazantfilet en eendenlever met zuurkoolsalade en paddestoelenvinaigrette

KOUD VOORGERECHT

Marbré van gerookte fazantfilet en eendenlever met zuurkoolsalade en paddestoelenvinaigrette   *   23

 

 

Gebraden hazerugfilet met rode kool, gebrande meloesui en jus van jeneverbes
WARM VOORGERECHT

Gebraden hazenrugfilet met rode kool, gebrande meloesui en jus van jeneverbes   *   22

 

 

Gebraden achterbout van hert met aardappelmousseline, pompoen, spruiten en rodewijnjus

HOOFDGERECHT

Gebraden achterbout van hert met aardappelmousseline, pompoen, spruiten en rodewijnjus   **   33

 

 


*   Supplementsprijs op het a la carte keuzemenu      5

**   Supplementsprijs op het a la carte keuzemenu      10