fbpx

Wildmenu

Heerlijke wildgerechten

Gebraden achterbout van hert met aardappelmousseline, pompoen, spruiten en rodewijnjusGeniet van heerlijke wildgerechten en ouderwetse verwennerij in ons a la carte restaurant. De keukenbrigade introduceert van 19 oktober t/m 31 januari een speciaal wildmenu. Een sfeervolle beleving die u zeker niet mag missen! 

Koud Voorgerecht

Zure zult van wild zwijn met kropsla, compote van kweepeer, hangop met gezouten citroen en cranberry | € 18

Warm Voorgerecht

Gerookte fazantenborst met marbré van pancetta en knolselderij, canneloni van pancetta en zuurkool en saus van lever | € 19

Hoofdgerecht

Hertenrug met pastinaak, rode biet, gekarameliseerde witlof, spruitblaadjes en een jus van zilverui
Side dish: stoof van hert met een schuim van hete bliksem | € 37

 

Reserveren?

Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact op of reserveer via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner.

 

Bekijk ook: 

Restaurant | Dinerkaart | Kleine kaart | Kinderkaart | High Tea