fbpx

Hotel

Heeft u een meerdaagse vergadering op het programma staan? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke overnachting? Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 luxe hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Ideaal om voor en na uw zakelijke bijeenkomst te vertoeven en te ontspannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaand de luxe kamers.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd luxe ontbijt in de ontbijtruimte in ons kasteel.

 

Compacte eenpersoonskamer

Onze 8 Compacte eenpersoonskamers zijn gelegen in  één van de hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras en aparte ingang. Ze zijn voorzien van een eenpersoonsbed en hebben een eigen werkplek.

RESERVEER

Compacte tweepersoonskamer

Klein maar fijn. Deze kamers, 20 in totaal, zijn verspreid over de hofjes rondom het kasteel en zijn voorzien van een queensize bed, hebben een eigen terras en een aparte entree.

RESERVEER

Deluxe tweepersoonskamer

De 12 Deluxe tweepersoonskamers zijn ruim opgezet en meten circa 27 vierkante meters. Ze zijn voorzien van een twinsize bed en hebben een aparte woonkamer met een zithoek en een bureau.

RESERVEER

Deluxe familiekamer

Onze 6 Deluxe familiekamers hebben in de naastgelegen woonkamer de beschikking tot een uitklapbare slaapbank, en zijn daarmee geschikt voor maximaal 4 personen.

Reserveer

Executive kamer

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van onze 4 Executive kamers een aanrader. Extra voorzieningen: Kingsize bed, Nespresso koffiemachine, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen.

RESERVEER

Superior Suite

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een extra grote woonkamer.

RESERVEER