fbpx

Restaurant

Bij een complete zakelijke bijeenkomst hoort natuurlijk een smakelijk en culinair diner. De manier om samen met uw zakenrelatie of collega’s de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok van dag tot dag verrassende creaties op tafel.

In de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen (kruiden-)tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. Dagelijks wordt alles vers bereid: van een broodjeslunch tot een uitgebreid diner. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

 

Ontbijt

Garantie voor een goede start van uw zakelijke bijeenkomst.

Laat uzelf omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal. Een goede start aan het begin van een intensieve vergaderdag of een moment van ontspanning tijdens een meerdaagse training. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom om de dag bij ons te beginnen met een smakelijk ontbijt voordat u naar uw zakelijke afspraak gaat.

Kleine kaart

Een zakelijke lunch op inspirerend landgoed

Op onze kleine kaart vind u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2 gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.

Nieuwsgierig naar onze lunch? Bekijk onze kleine kaart of neem voor groepsreserveringen contact op voor de mogelijkheden met de afdeling reserveringen 0341 - 37 54 54 of stuur een e-mail naar reserveringen@vanenburg.nl 

Bekijk kleine kaart

Diner

Zakelijk keuzemenu

Het zakelijke diner is dé manier om samen de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Het zakelijk keuzemenu is mogelijk voor een groep van minimaal 8 personen. Wij presenteren u met trots het zakelijk keuzemenu voor de maanden april, mei en juni. 

Bekijk het keuzemenu