fbpx

Zakelijk restaurant

Een culinaire vergadering

Bij een complete zakelijke bijeenkomst hoort natuurlijk een smakelijk en culinair diner. De manier om samen met uw zakenrelatie of collega’s de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok van dag tot dag verrassende creaties op tafel.

In de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen (kruiden-)tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. Dagelijks wordt alles vers bereid: van een broodjeslunch tot een uitgebreid diner. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

Bekijk de mogelijkheden

 

Uw bijeenkomst in ons zakelijk restaurant

Ontbijt, Hotel op de Veluwe, Hotel Putten, Kasteel overnachting

Ontbijt

Garantie voor een goede start van uw bijeenkomst

Laat uzelf omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal. Een goede start aan het begin van een intensieve vergaderdag of een moment van ontspanning tijdens een meerdaagse training. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom om de dag bij ons te beginnen met een smakelijk ontbijt voordat u naar uw zakelijke afspraak gaat.

Neem contact op
Zakelijke lunch restaurant Midden Nederland

Lunch

Een lunch op een inspirerend landgoed

Door de diversiteit van lunchmogelijkheden van onze kleine kaart is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Voor grote gezelschappen hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2-gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.
Nieuwsgierig naar onze lunch? Neem voor groepsreserveringen contact op voor de mogelijkheden met de afdeling reserveringen via 0341 - 37 53 54 of stuur een e-mail naar [email protected] 

Vraag naar de mogelijkheden
Exclusief zakelijk diner restaurant Putten

Diner

Een culinaire afsluiting

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid, dat is hetgeen wat wij u graag bieden tijdens uw diner. Het zakelijke diner is dé manier om samen de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten met een 3-, 4-, 5- of 6-gangendiner 'Menu van de Chef'. Het zakelijke diner is mogelijk voor een groep van minimaal 8 personen. 

Vraag naar de mogelijkheden
Barbecue bedrijfsuitje

Barbecue

Een gezellige (bedrijfs)barbecue

Een barbecue voor groepen is mogelijk vanaf 25 personen. Wilt u een compleet verzorgde barbecue? Onze Deluxe BBQ wordt gebakken door de chef op een American Smoker. Of wilt u liever zelf barbecueën? Dat kan met onze Vanenburger BBQ. Neem voor de mogelijkheden contact op met afdeling Reserveringen.

Neem contact op
Buffet met salades voor bruiloft of jubileum of zakelijk diner op het kasteel

Buffet

Onbezorgd genieten met een buffet

Voor een buffet zijn er vele mogelijkheden. Gaat u voor een winterse stampottenbuffet, stelt u uw eigen buffet samen uit het Kasteel keuzebuffet of kiest u voor de specialiteit van het huis: het Vanenburger buffet? De buffetten zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. Neem voor vragen contact op met ons team Reserveringen. 

Neem contact op